Tel mee met Taal: taalbureaus

Er zijn veel taalbureaus in Nederland die een opleidingstraject bieden om de taalvaardigheid van uw medewerkers te verbeteren. Hieronder vindt u twee taalbureaus die opleidingen aanbieden die aansluiten bij het actieprogramma Tel mee met Taal.

Heeft u al een taaldocent gevonden?

Zijn uw plannen om een opleidingstraject te starten al concreet en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij kijken graag met u mee naar de financieringsmogelijkheden.


De Rotterdamse Aanpak | Nederlands en communicatie op de werkvloer
“De Rotterdamse Aanpak biedt taal- en communicatietrajecten, op maat gemaakt voor uw bedrijf. Tijdens de taallessen is er aandacht voor luisteren, spreken, schrijven, lezen en grammatica.”


Voorwaartz | Taaltraining & Coaching
“Voorwaartz verzorgt trainingen Nederlands (als tweede taal) op de werkvloer, taaltrainingen voor professionals, staf en management, trainingen andere talen (zakelijk Engels, Duits, Frans, Italiaans) en trainingen die gericht zijn op taal, rekenen en digitale vaardigheid voor totale bedrijven of onderdelen daarvan.”

Twan de Laat
Meer weten of een aanvraag indienen?

Wilt u meer informatie over Tel mee met Taal? Of wilt u in contact komen met een taalbureau of adviseur die zich richt op de verbetering van taalvaardigheid? Neem dan vrijblijvend contact op met consultant Twan de Laat via financiering@debreed.nl