Fundwijzer

Fundwijzer is een overzichtswebsite op het gebied van alternatieve financieringen. Fundwijzer biedt ondernemers inzicht in de verschillende financieringsmogelijkheden en de verschillende aanbieders van deze financieringsmogelijkheden. Zo biedt Fundwijzer informatie over crowdfunding, kredietunies, factoring, participatie/investeringsmaatschappijen en innovatiesubsidies. Daarnaast biedt Fundwijzer dagelijks nieuws over de alternatieve financieringsmarkt in Nederland en worden er regelmatig publicaties op basis van de verkregen data gepubliceerd.

Crowdfundingprojecten

Naast bovenstaande biedt Fundwijzer investeerders één overzicht van alle crowdfunding projecten die live staan op de verschillende platformen. Hiermee kunnen investeerders gemakkelijk de interessante projecten filteren die live staan bij de verschillende platformen.

Samenwerking met DB&P

Fundwijzer werkt ten slotte samen met De Breed & Partners voor het publiceren van de wekelijkse Crowdfunding Top 40. Een mooie samenwerking waarbij Fundwijzer de data aanlevert van de projecten en De Breed & Partners de opmaak en publicatie verzorgd!
Fundwijzer is een initiatief van Middenduin. Middenduin begeleidt ondernemingen bij financieringstrajecten en bij koop- verkooptrajecten. daarnaast biedt Middenduin ondersteuning en advies op administratief, fiscaal en HR gebied.