Florijnz

Florijnz is een ervaren en deskundige partner voor ondernemers die de waarde van hun bedrijf willen verzilveren. Wij focussen ons op innovatieve ondernemingen, in het bijzonder in de sectoren retail, groothandel, Business Services en IT.

Verbinden van de juiste partijen

Florijnz is 100% onafhankelijk, betrokken, integer en werkt zorgvuldig en anoniem met de beste professionals. Het behalen van de beste deal staat daarbij voorop. Omdat wij uw business model begrijpen, de juiste partijen met elkaar verbinden, sectorkennis en focus hebben en omdat we beschikken over een groot en internationaal netwerk, kunnen wij succesvol en aantoonbaar effectief opereren. Als preferred partner van het overname platform Brookz en met directe lijnen naar België en Duitsland, wordt ons netwerk uw netwerk. Florijnz is tevens aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en de Dutch Corporate Finance Association (DCFA). Daarbij hanteren we een transparante en duidelijke werkwijze. Geen verrassingen, u weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Samenwerking met DB&P

De Breed & Partners hanteert dezelfde filosofie en kernwaarden en de activiteiten sluiten goed op elkaar aan. Een strategisch samenwerkingsverband met De Breed & Partners, waarbij Florijnz ingeschakeld wordt op het gebied van waarderingen, aan- en verkoopbemiddeling en transactiefinanciering is daarom een logisch vervolg. Voor meer informatie over Florijnz kunt u contact opnemen met Hans Minnaar via hans@florijnz.nl.