Baker & McKenzie

Baker & McKenzie biedt Nederlandse en buitenlandse multinationals onafhankelijk fiscaal advies op het hoogste niveau. De fiscale praktijkgroep bestaat uit meer dan 65 experts met verschillende specialisaties; fiscalisten, economen en transfer pricing specialisten. Daarnaast adviseert en begeleidt Baker & McKenzie ondernemingen op het gebied van belastingoptimalisering, (her) structureringen, transfer pricing, fiscale geschillen, voorkoming van dubbele belasting, indirecte belastingen en employee benefits.

Baker & McKenzie en De Breed & Partners

Door innovatiestimulering vanuit de overheid heeft Baker & McKenzie een team Innovatiebox-specialisten samengesteld. Met de innovatiebox is voor innovatief Nederland forse belastingreductie op winst te behalen. Aangezien voor de innovatiebox een combinatie van juridisch en technische kennis vereist is, werken De Breed & Partners en Baker & McKenzie hier nauw samen voor een optimale toepassing van de innovatiebox. Dit is de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken.

Baker & McKenzie heeft samen met De Breed & Partners praktische methoden ontwikkeld voor de implementatie van de innovatiebox bij uw bedrijf. Dankzij deze samenwerking is kennis en ervaring gebundeld en kunnen wij u een geïntegreerd advies geven over de toepassing van de innovatiebox. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten of kijk op www.bakermckenzie.com/nl.