AOMB

AOMB Intellectual Property Consultants is opgericht in 1966 en biedt full service op het gebied van bescherming intellectuele eigendom, zoals octrooien (aanvragen), en het laten registreren van merken, modellen en kwekersrechten, auteursrecht en licenties in binnen- en buitenland.

AOMB is behulpzaam bij het bepalen van de kansen om tot octrooiverlening te komen op het gebied van o.a. chemie, elektro, werktuigbouwkunde, software en fysica op welke gebieden zij over gespecialiseerde octrooigemachtigden beschikt. Daarnaast geeft AOMB adviezen bij inbreukzaken en licentieovereenkomsten. Zij kunnen u tevens adviseren of merkenbescherming zinvol is.

Bedrijfsomschrijving AOMB

Bij AOMB werken 60 medewerkers (waarvan er zeventien octrooigemachtigde zijn en zes merken- en modellengemachtigde), verdeeld over vier vestigingen, te weten Eindhoven Kennispoort, Eindhoven High Tech Campus, Rijswijk en Arnhem. AOMB heeft eveneens een vestiging in het Poolse Warschau.

AOMB B.V. is een alliantiepartner van het Duitse kantoor Prinz & Partner en het Engelse kantoor Wynne-Jones, Lainé & James LLP. Zij werken samen als Europese alliantie onder de naam AIPEX. De deelnemers in AIPEX zijn gevestigde bedrijven met een bestand aan eigen, nationale opdrachtgevers. Zij voorzien in een groeiende behoefte aan gebundelde expertise en capaciteiten bij internationaal georiënteerde cliënten in Azië, Amerika, maar ook in Europa.

AOMB Intellectual Property Consultants heeft een best friends relatie met De Breed & Partners. Samen bundelen wij onze krachten om innoverende ondernemingen in Nederland te ondersteunen bij marktintroductie van hun innovatie.