De Breed Kreiken Innovatiefonds: word Vriend van De Breed

Het De Breed Kreiken Innovatiefonds is een fonds op Naam ingesteld bij de Stichting Universiteitsfonds Twente en opgericht ter ere van het dertigjarig jubileum van De Breed & Partners. Het innovatiefonds heeft als doel gesteld innovatieve student-ondernemers te ondersteunen in de vorm van beurzen voor een vervolgopleiding of een kennisbootcamp in het buitenland. De talenten dienen zich te richten op innovatie binnen hun vakgebied met de bedoeling dat de opgedane kennis weer in Nederland wordt toegepast. Jaarlijks wordt een selectie van studenten gepresenteerd op www.thevoiceofinnovation.nl. De student met de meeste stemmen ontvangt een financiële bijdrage uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds.

Steun innovatief toptalent en word Vriend

Door Vriend van de Breed te worden laat u zien dat de organisatie een goed doel steunt. Dit werkt zowel imagoverhogend als het gaat om uitstraling naar buiten toe als motiverend voor eigen medewerkers: trots zijn op de organisatie omdat deze innovatie steunt. Niemand kan zonder Vrienden en Nederland kan niet zonder innovatie. Steun daarom innovatief talent en bepaal mede de innovatiekoers van Nederland!

Doneer mee

Doneer een bedrag aan het De Breed Kreiken Innovatiefonds en word Vriend. U kunt al meedoen vanaf € 500,-. Door het steunen van innovatief toptalent brengt u deze student-ondernemers verder en helpt u mee om innovatie in Nederland naar een hoger plan te tillen. Wij nodigen u tevens uit aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Innovatiefonds Award tijdens Startup Fest op 25 april.