The Voice of Innovation

The Voice of Innovation is een initiatief van het De Breed Kreiken Innovatiefonds. Met het fonds werd innovatief toptalent ondersteund door een beurs te verstrekken aan een vervolgstudie of een kennisbootcamp in het buitenland. Vanuit de Stichting Universiteitsfonds Twente werden student-ondernemers voorgedragen met baanbrekende innovatieve ideeën. De drie kandidaten met de meeste stemmen gingen naar huis met een geldbijdrage voor een vervolgstudie of een kennisbootcamp in het buitenland. Op deze pagina vindt u de winnaars van de afgelopen jaren.

Winnaars TVOI 2016

In het jaar 2016 zijn er in totaal 2.544 stemmen uitgebracht. Tim, Pim en Ingeborg winnen studiebeurzen uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds. Bekijk hier de foto’s.

  1. Tim van Dijk                   632 stemmen
  2. Pim Willemsen             589 stemmen
  3. Ingeborg Bikker           520 stemmen
  4. Sofieke de Jonge          493 stemmen
  5. Mike Kriele                      181 stemmen
  6. Chris Sproates               129 stemmen

Winnaars TVOI 2015

Dit is de uitslag van de Voice of Innovation 2015! De volgende studenten ontvangen een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds:

1. Rebecca te Boekhorst, duurzaam textiel produceren.
2. Quico Spaen, kortste navigatie route.
3. Leonard van Thiel, verbeterde katalysatoren.

Wij feliciteren deze kandidaten van harte.

Winnaars TVOI 2014

Dit zijn de winnaars van The Voice of Innovation 2014. Wij feliciteren de volgende toptalenten:

  1. Jiajun Cen
  2. Teun Hoevenaars 
  3. Tim Miltenburg
  4. Querine Bulthuis

De laatste kandidaat is verkozen door onze Vriend ESJ Accountantskantoor & Belastingadviseurs. Voor foto’s en een toelichting van de kandidaten klik hier.

Tijdens de feestelijke uitreiking van de Cultuurfondsbeurzen van het Prins Bernhard Cultuurfonds in het DeLaMar theater te Amsterdam heeft Nicole Campen gesproken. Op het podium vertelt zij waarom De Breed & Partners jong innovatief talent ondersteunt.

Winnaars TVOI 2013

Renee Verhoeven, Bram Maasakker, Matthe Scholten en Lars Schonenberg, de winnaars van The Voice of Innovation 2013, vertellen hier over hun studie in het buitenland:
interview Renee
interview Bram
interview Matthe
interview Lars