The Voice of Innovation

De uitslag van The Voice of Innovation 2016 is bekend! In totaal zijn er 2.544 stemmen uitgebracht.
Wij feliciteren Tim, Pim en Ingeborg van harte met het winnen van een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds. Bekijk hier de foto’s.

  1. Tim van Dijk                   632 stemmen
  2. Pim Willemsen             589 stemmen
  3. Ingeborg Bikker           520 stemmen
  4. Sofieke de Jonge          493 stemmen
  5. Mike Kriele                      181 stemmen
  6. Chris Sproates               129 stemmen

The Voice of Innovation is een initiatief van het De Breed Kreiken Innovatiefonds. Dit fonds ondersteunt innovatief toptalent door een beurs te verstrekken voor een vervolgstudie of een kennisbootcamp in het buitenland. Vanuit de Stichting Universiteitsfonds Twente worden student-ondernemers voorgedragen met baanbrekende innovatieve ideeën. Jaarlijks rond mei worden deze studenten gepresenteerd op www.thevoiceofinnovation.nl en kan er gestemd worden op een kandidaat naar keuze. De drie kandidaten met de meeste stemmen mogen naar huis met een geldbijdrage voor een vervolgstudie of een kennisbootcamp in het buitenland!
Wil je je aanmelden en meedoen aan The Voice of Innovation? Download hier de Factsheet of neem contact op met Judith Herrewijn van De Breed & Partners via herrewijn@debreed.nl of 076-5654321.

Winnaars TVOI 2015

Dit is de uitslag van de Voice of Innovation 2015! De volgende studenten ontvangen een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds:

1. Rebecca te Boekhorst, duurzaam textiel produceren.
2. Quico Spaen, kortste navigatie route.
3. Leonard van Thiel, verbeterde katalysatoren.

Wij feliciteren deze kandidaten van harte. Met dit Innovatiefonds wil DB&P topstudenten ondersteunen die in de toekomst van waarde kunnen zijn voor Nederland.

Winnaars TVOI 2014

Dit zijn de winnaars van The Voice of Innovation 2014. Wij feliciteren de volgende toptalenten:

  1. Jiajun Cen
  2. Teun Hoevenaars 
  3. Tim Miltenburg
  4. Querine Bulthuis

De laatste kandidaat is verkozen door onze Vriend ESJ Accountantskantoor & Belastingadviseurs. Voor foto’s en een toelichting van de kandidaten klik hier.

Tijdens de feestelijke uitreiking van de Cultuurfondsbeurzen van het Prins Bernhard Cultuurfonds in het DeLaMar theater te Amsterdam heeft Nicole Campen gesproken. Op het podium vertelt zij waarom De Breed & Partners jong innovatief talent ondersteunt.

Winnaars TVOI 2013

Renee Verhoeven, Bram Maasakker, Matthe Scholten en Lars Schonenberg, de winnaars van The Voice of Innovation 2013, vertellen hier over hun studie in het buitenland:
interview Renee
interview Bram
interview Matthe
interview Lars
Volg nu deze topstudenten via onze LinkedIn groep. Zoek bij Groepen op The Voice Of Innovation en blijf op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.

Lift met ons mee: steun ook innovatief toptalent!

Word Vriend van De Breed en help topstudenten aan een studiebeurs. Ook u kunt meedoen. Klik hier voor meer uitleg over ons Vriendenprogramma.

Voor meer informatie over The Voice of Innovation kunt u terecht bij Judith Herrewijn, innovatiefonds@debreed.nl of volg ons via Twitter #TVOInnovation.