Missie & Visie

Missie

DB&P ondersteunt ondernemers van nu én ondernemers van de toekomst bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van zinvolle technologische vernieuwingen: dat is onze missie! Door onze oprechte interesse in techniek, verantwoordelijkheid voor een gezond Nederlands innovatieklimaat en daadkracht om vernieuwende ondernemers te laten groeien, creëren wij meer waarde én meerwaarde. En daar zijn we trots op!

Visie

In een wereld waarin technologie elk aspect van het dagelijks leven raakt, is innovatie van doorslaggevend belang voor succesvol ondernemen. Ondernemers die producten, diensten en software ontwikkelen maken het verschil, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor onze samenleving én onze mondiale concurrentiepositie. Het vinden van financiering voor vernieuwing wordt hierbij steeds lastiger, aangezien de overheid zich verder terugtrekt uit onderwijs en wetenschap.

In onze toekomst zullen vernieuwing en excellent onderwijs de enige weg zijn naar een duurzame en dynamische samenleving. DB&P wil hier een bijdrage aan leveren door innoverende ondernemers vooruit te helpen.