Steven van Leer

Steven van Leer Consultant

Ik ben Steven van Leer en ik ben sinds medio 2018 werkzaam als consultant innovatiefinanciering bij De Breed & Partners.

Nadat ik in 2013 succesvol ben afgestudeerd in de richting technische bedrijfskunde en communicatie- en informatiewetenschappen, heb ik werkervaring opgedaan in diverse branches. Ik ben mijn professionele carrière begonnen bij een consultancy-club met de focus op onderhoud. Gedurende deze periode heb ik o.a. gewerkt binnen de sectoren water, chemie en healthcare. Hierna heb ik sales ervaring opgedaan binnen het mkb en met een grote diversiteit aan ondernemers gespard over bedrijfsdoelen, workflows en bijpassende oplossingen. Dankzij mijn brede interesse in techniek en mijn praktische benadering van zaken, denk ik altijd vanuit een commercieel belang van de klant. Ik heb dan ook ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Nu wil ik mijn opgedane kennis verder inzetten door het samenstellen van passende financieringsmixen voor technische,- innovatieve,- Nederlandse mkb-bedrijven.

Naast mijn professionele tijdsbesteding, zit ik niet graag stil en houd ik mijzelf graag bezig met sporten, hoewel ik dit graag compenseer met mijn liefde voor speciaalbieren. Maar het liefste trek ik met mijn backpack de wereld over om samen met mijn vriendin nieuwe culturen en smaken te proeven.