Rosalie de Chene | Management-assistent | De Breed & Partners

Rosalie de Chene Management-assistent

Mijn naam is Rosalie de Chêne, samenwonend in Tilburg. Ik heb door de jaren heen een brede werkervaring opgedaan (o.a. bankwezen, ondernemerschap, zorg en semi-overheid). Hierin is duidelijk naar voren gekomen waar mijn kracht ligt: in adviseren, begeleiden, organiseren, structureren en motiveren. Ik ben dan ook altijd gedreven om bij te dragen aan een goede organisatie, zodat tevreden medewerkers onze klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Sinds 3 jaar ben ik werkzaam in het veld van de innovatiefinanciering in de vorm van subsidies, kredieten en fiscale regelingen. Dit gebied was compleet nieuw voor me, maar ik kan inmiddels concluderen dat ik het erg inspirerend en zeer belonend vind een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van innovaties, op welk vlak dan ook!

Naast mijn werk ben ik ook sparringpartner voor mijn vriend (die een eigen ontwerp- en tekenburo heeft) en daarnaast probeer ik onze hond op te voeden. Dat is een beagle, dus dat valt niet mee. In de weekenden snuffel ik graag op rommelmarkten, Ik sport twee keer per week (cardio/fitness), ik lees graag, maak wandelingen met mijn hond en probeer regelmatig lunchafspraken met vriendinnen te maken om weer eens lekker bij te praten.