Rinke Andringa | Consultant | De Breed & Partners

Rinke Andringa Senior Subsidie Consultant

Mijn naam is Rinke Andringa. Ik heb meer dan 20 jaar werkervaring en sinds 2011 als subsidie consultant bij De Breed & Partners. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als project manager, area manager, business development manager, integration manager en commercial director in een internationale, technische werkomgeving.

Ik ben afgestudeerd in de richting technische natuurkunde en besturingstechnologie. Waardoor ik, aangevuld met mijn werkervaring, een zeer brede technische kennis en interesse bezit. Daarom vind ik het fantastisch om met technisch innovatieve ondernemingen te kunnen werken en hen te ondersteunen, zodat zij in staat worden gesteld om zich optimaal te kunnen focussen op hun core business en innovaties.

Daarnaast ben ik door mijn ruime ervaring, onder andere als ondernemer, goed in staat om me in alle facetten van het ondernemerschap in te leven en kan tevens ook buiten de bestaande kaders denken. Zo wil ik naast onze directe dienstverlening ook een betrokken gespreks- en sparringpartner zijn en hiermee het onderscheidend vermogen van onze organisatie bevestigen.

Buiten mijn professionele tijdsbesteding gaat in mijn sociale leven veel aandacht uit naar mijn vrouw, die een marketing- en trainingsbureau heeft, en onze 3 kinderen. Verder ben ik voorzitter van de oudercommissie van een startende organisatie voor kinderopvang en buitenschoolse opvang.

Naar aanleiding van de inauguratie van Donald Trump, schreef Rinke een blog over zijn beleid ten aanzien van R&D en innovatie.