Paulien Doorakkers

Paulien Doorakkers Consultant

Ik ben Paulien Doorakkers. Ik ben altijd aan het puzzelen en aan het passen en meten om het meest optimale te bereiken binnen een situatie of een relatie. Ik ga door tot de puzzel klopt en er een verbinding/win-win situatie ontstaat. Ik hou van regelen en doorpakken: “aftikken”.

Voorheen heb ik deze eigenschappen o.a. ingezet en benut binnen een technische groothandel en bij een team van projectontwikkelaars in diverse functies variërend van sales medewerker, assistent accountmanager, managementassistente en officemanager marketing & communicatie. In 2009 heb ik kennisgemaakt met de wereld van subsidieregelingen en fiscale regelingen.

Waarvan word ik enthousiast? · Mijn gezin; ik ben getrouwd en heb 3 geweldige kinderen in uiteenlopende leeftijdscategorieën. Hun warmte, nieuwsgierigheid , optimisme, zienswijzen en energie. · Mijn vrienden en familie; gezelligheid en activiteiten of gewoon een goed gesprek en een lekker glas wijn, samen carnaval en de goede feestjes/dingen in het leven vieren. · Een goed boek; de rust vinden en volledig opgaan in een spannend verhaal. · Iedere dag iets nieuws leren, hoe ”klein” ook; iedere dag een stukje groeien. · En last but not least het werken met kundige en enthousiaste mensen; geïnspireerd worden door nieuwe ideeën en hun energie. Samen succesvol zijn.