Nicole Campen | Partner | De Breed & Partners

Nicole Campen Partner / Senior Subsidie Consultant

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Nicole Campen en vanaf eind 2008 werkzaam bij De Breed & Partners. Ik ben begonnen als Subsidieconsultant ICT en Innovatie. Vanaf november 2013 ben ik als partner toegetreden bij DB&P, waarbij ik verantwoordelijk ben voor één van de drie Subsidie Teams en voor de afdeling Marketing & Sales.

Dus heeft u een briljant idee? Zoekt u financiering voor de ontwikkeling van nieuwe producten, nieuwe software of nieuwe diensten? Vaak zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Met een creatieve en commerciële blik en een resultaatgerichte aanpak adviseer ik ambitieuze ondernemers met hun financiële vraagstukken. Vanuit mijn persoonlijke interesse vind ik het leuk om enthousiaste innoverende ondernemers verder te helpen en mijn netwerk met hen te delen.

Voor mijn functie bij DB&P heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in de ICT wereld bij DataExpert in Veenendaal. DataExpert verkoopt en ontwikkelt software voor de spannende sector opsporing, forensics en criminaliteitsanalyse. In deze functie was ik -naast het coachen van het productteam criminaliteitsanalyse - verantwoordelijk voor business development en werkte hierbij nauw samen met de ontwikkelaars. Als oosterling (Apeldoorn, Arnhem, studie in Enschede) ben ik in 2007 in Breda komen wonen en voel me hier helemaal thuis. Ik heb twee kindjes en ik houd van hardlopen, mountainbiken en skiën.