Maud Lange | Consultant | De Breed & Partners

Maud Lange Subsidie Consultant

Hoewel het ruim 30 jaar geleden niet gebruikelijk was om als vrouw voor een baan in de ICT te kiezen, heb ik als 18-jarige toch de stap durven nemen om voor een technisch vak te kiezen. Omdat ik heel nieuwsgierig ben, heb ik veel verschillende functies doorlopen in de ICT, van programmeur tot systeemontwerper, van functioneel ontwerper tot projectleider. Maar in de loop van de jaren had ik ook andere interesses die ik wilde voeden. Daarom heb ik naast vakgerichte cursussen ook een marketing opleiding gevolgd en verschillende cursussen gedaan met betrekking tot communicatie en houding & gedrag.

Binnen de functie die ik nu heb als consultant innovatie financieringen, kan ik veel zaken die mij interesseren en vrolijk maken combineren. Het sales & marketing aspect, de ICT- en financiële kennis die ik bij verschillende bedrijven heb opgedaan en het omgaan met mensen komen hierin samen. Ik krijg enorm veel energie van de mensen die enthousiast vertellen over hun innovaties, waarna ze verder vooruit kunnen worden geholpen door de subsidies die ik voor ze kan regelen. Hoe fijn is dat?!

Hoewel het hoofdkantoor in Breda is, werk ik voornamelijk vanuit het kantoor in Amsterdam, waar ik vlakbij woon. In mijn vrije tijd houd ik mij naast mijn gezin bezig met nog weer andere interesses: ik rijd paard in teamverband (carrousel) en ga graag skiën, wandelen op de Veluwe en lezen. Minder dol ben ik op hardlopen, maar dat doe ik desondanks ook 2x in de week.

Maud schreef een blog over stapelfinanciering, want wat is dat nou eigenlijk?