Mark van Dijk

Mark van Dijk Consultant

Sinds november 2017 ben ik, Mark van Dijk, werkzaam als consultant innovatie financiering binnen De Breed & Partners en ben hiervoor 10 jaar werkzaam geweest als subsidieadviseur in de accountancy sector. Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in techniek en heb altijd proberen te herleiden hoe zaken werken. Desondanks heb ik mijn opleiding elektrotechniek nooit afgemaakt en uiteindelijk een economische studie afgerond. Toch is juist deze interesse in techniek in combinatie met mijn economische opleiding en jeugd in een ondernemersgezin dat mij helpt in mijn huidige functie als consultant.

Ik haal veel voldoening uit de enthousiaste gesprekken met ondernemers over hun groei en ontwikkelplannen. Door samen naar de techniek, toekomstplannen, financiële behoeften en samenwerkingsverbanden te kijken ontstaan de juiste ingrediënten voor een succesvolle subsidie- en/of financieringsaanvraag. Hierbij ligt mijn specialisme voornamelijk op het gebied van MKB ondernemingen. Ik ben werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Breda en ik kom graag bij u langs om samen na te denken over uw mogelijkheden voor het financieren van uw innovatieplannen.

Op persoonlijk vlak ben ik een geboren en getogen Bredanaar en is het bourgondische Brabantse leven mij met de paplepel ingegoten. Daarnaast probeer ik een paar keer in de week mijn bourgondische leven in de sportschool te compenseren, ga ik hardlopen en/of ga ik graag wandelen met mijn labrador in het Bredase Mastbos of aan de Zeeuwse kust.