Judith Herrewijn | Marketing & Communicatie De Breed & Partners

Judith Herrewijn Marketing medewerker

Mijn naam is Judith Herrewijn en ik werk sinds 2005 bij De Breed & Partners. Na verschillende functies te hebben vervuld binnen de organisatie heb ik eindelijk mijn plek gevonden en richt ik mij op marketing & communicatie. De Breed & Partners op de kaart zetten is mijn doel!

Ik ben vooral veel bezig met het schrijven en redigeren van content. Webteksten, Blogs, factsheets, klantencases en persberichten. Ook richt ik mij op het inzetten van Social media binnen De Breed & Partners en organiseer ik verschillende events zoals klantendagen, workshops en kennissessies. Ook richt ik mij op de verschillende fondsen die lopen binnen de organisatie zoals het De Breed Kreiken Innovatiefonds (dit fonds steunt innovatieve studenten in de vorm van een studiebeurs voor een vervolgopleiding in het buitenland) en het DB&P Solar Fund (sponsoring van het Nuon Solar Team met de zonnewagen Nuna).

Mijn belangrijkste paradepaardje is de Nederlandse Crowdfunding Top 40, waarbij we elke vrijdag de 40 crowdfunding projecten publiceren die in 1 week het meeste kapitaal hebben binnengehaald. In het kader van verbreding van onze dienstverlening willen we graag advies kunnen geven over verschillende financieringsvormen, waaronder crowdfunding.

Daarnaast ben ik erg reislustig en vind het heerlijk rond te wandelen in Parijs, Rome of Barcelona. Ik hou van ontdekking. Ook ben ik dol op de zee, op alles wat lekker ruikt en luister ik graag naar jazz.

Judith schreef een blog over de ingrediënten van succes, oftewel: succesfactoren.