John Krijger

John Krijger Consultant

De Breed & Partners en RTE adviesgroep bundelen hun krachten samen. Na twintig jaar actief te zijn geweest bij RTE Adviesgroep houd ik mij als partner en consultant 'innovatie financiering' binnen De Breed & Partners bezig met complexere subsidie- en financieringstrajecten om op creatieve wijze invulling te geven aan de financieringsbehoefte voor businesscases of innovatieve bedrijven waar aan productontwikkeling gedaan wordt. Daarnaast ben ik als Investment Manager betrokken bij investeringsfonds TechFund One.

Met een brede ervaring op het gebied van innovatiestimulering in Nederland en een achtergrond in Bedrijfsinformatica ben ik vooral actief in de sectoren ICT, Creatieve Industrie en Agro Food. Ik denk graag mee en zoek oplossingen voor ondernemers die vernieuwend bezig willen zijn. Ik draag daarbij bij aan het realiseren van hun financieringsmix en lever hands-on business development. De uitdaging zit hem voor mij in het vinden van de juiste ‘receptuur’ in de mix van subsidieregelingen (national/internationaal), kredietfaciliteiten en investeringsmogelijkheden waarbij de positie van de ondernemer centraal staat. Dit levert uitdagende cases op en draagt bij aan een succesvolle ontwikkeling van producten en ondernemingen.

Daarnaast manage ik samen met mijn vrouw een gezin met 3 opgroeiende kinderen, ben ik actief hobbykok in verschillende kookclubs en ‘smaakmaker/brand ambassador’ bij Skully Gin.