Jeroen Snellen

Jeroen Snellen Consultant

In 2015 ben ik als student van de master Business Administration een meewerk/afstudeerstage gaan doen bij Investormatch. De puzzelstukjes vielen al snel op de goede plek. Mijn afstudeeronderzoek schreef ik over leningen via crowdfunding, iets waar Investormatch, naast het financieren van bedrijven via het investeerdersnetwerk, op het punt stond mee te beginnen. Ik kon mijn verse kennis over financieren, die ik vanuit mijn opleiding mee had gekregen, meteen toepassen. Daarnaast leerde ik in rap tempo de zaken die alleen de praktijk je kunnen bijbrengen.

Tijdens mijn stage werd al snel duidelijk dat ik na mijn afstuderen op full-time basis verder kon groeien binnen Investormatch. Als matchmaker ben ik nu verantwoordelijk voor het beoordelen van bedrijven en het begeleiden van financieringstrajecten, zowel voor crowdfunding als participaties via het investeerdersnetwerk. Inmiddels heb ik via zowel de crowdfunding- als participatiekant al vele bedrijven succesvol aan financiering geholpen.

Naast mijn werkzaamheden bij Investormatch ben ik fanatiek hockeyer bij Heren 1 van Strawberries, de club waar ik als 5-jarig jongetje ben begonnen.

Jeroen schreef een blog over Crowdfunding: uw rendement volgens de AFM.