Jelmer Ruitinga

Jelmer Ruitinga Consultant

Mijn naam is Jelmer Ruitinga, een gedreven innovatief en ondernemend persoon met een echte hands-on mentaliteit. Van jongs af aan is er al grote interesse in de wonderenwereld van de computers. Zo programmeerde ik al vrij snel eigen programma’s en websites. De liefde voor informatica was geboren en later na mijn studie Media technologie ben ik aan de slag gegaan als programmeur. Na een 1,5 jaar in loondienst als programmeur besloot ik verder te gaan zelfstandig ondernemer.

Met mijn passie, kennis en kunde voor techniek help ik graag innovatieve ondernemers met vraagstukken binnen hun onderneming. Voorheen deed ik dit met name op gebied van maatwerk online oplossingen en reclame uitingen vanuit mijn bedrijf “Meetbaar”. Nu bij De Breed & Partners help ik ondernemers met financiering-, & subsidievraagstukken voor het ontwikkelen en uitrollen van innovatieve concepten en producten. Hierbij ligt mijn specialisme met name op het gebied van start-ups en scale-ups.

Doordat ik een echte pionier ben met ruime kennis van verschillende programmeertalen, encryptietechnieken en vooruitstrevende kennis van mechatronica en drone ontwikkeling, kan ik de technische innovatie en de daarbij behorende knelpunten goed vertalen naar subsidiekansen.

Meer weten? Kopje koffie?