Frank Andre Becker

Frank Andre Becker Consultant

“Ondernemers met durf helpen hun dromen uit te laten komen”

Een project zo goed mogelijk in het voetlicht zetten en succes boeken, de kansen in nieuwe plannen zien en hier de passende financieringsmiddelen bij vinden. Dat in een week waar (bijna) elke dag onvoorspelbaar is; die verrassingen met zich meebrengt. Dat zijn voorbeelden uit het werk van alle dag; uit de jongensdroom die voor mij is uitgekomen toen ik 20 jaar geleden na een opleiding voorlichting & PR bij een subsidieadviesbureau ben gestart.

Na veel ervaring bij 2 andere gerenommeerde subsidieadviesbureaus te hebben opgedaan, ben ik in 2017 bij De Breed & Partners van start gegaan. Ik heb vele werkvelden verkend – in de richting van advies, ontwikkeling, export en samenwerkingsverbanden. En dat op regionaal, nationaal en internationaal gebied. Daarbij blijft de wondere wereld van wetgeving, de specifieke voorwaarden per instrument, maar zeker ook de werking in de praktijk ook altijd weer uitdagend.

Daarbij is mijn werkveld van puur fysieke productontwikkeling meer verschoven naar ICT, naar de ontwikkeling van technisch risicovolle platformen en webservices. Daarnaast is Agro & Food, in al haar dimensies, mijn specialisme. Of het gaat om acquisitie, het uitwerken van aanvragen, begeleiding van controles of administratieve begeleiding van grote projecten: het biedt allemaal kleurrijke facetten en levert een schat aan ervaringen op.

Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief: ik ben bestuurder in een VvE en zet me in om de kwesties / besognes van medebewoners op te lossen. Bovendien reis ik (vooral naar Frankrijk) en zwem ik graag: het is heerlijk om je daarin uit te leven en je uithoudingsvermogen op de proef te stellen.