Annewil Harms

Annewil Harms Consultant

Mijn naam is Annewil Harms en ik ben geboren en getogen in het Groningse. Bij DB&P ben ik werkzaam als consultant en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de DB&P vestiging, Noord- en Oost-Nederland gehuisvest in de MediaCentrale te Groningen.

Voordat ik mijn stap naar DB&P maakte, heb ik in navolging op mijn studie Informatica, een ruim 30-jarige carrière in de ICT doorlopen. Van systeemprogrammeur tot diverse leidinggevende functies, waaronder enkele jaren als ICT subsidieadviseur binnen de RVO.

In mijn carrière heb ik daarmee alle aspecten van het ‘ICT’ vak leren kennen en nog steeds ben ik inhoudelijk gesprekspartner voor vakgenoten, die het handwerk dagelijks bedrijven. Door de jaren heen heb ik me altijd uitgedaagd gevoeld me de nieuwe technologieën in ons vakgebied eigen te blijven maken, gedreven door de belangstelling naar de innovatieve mogelijkheden daarvan.

Naast de pure technische interesse ben ik iemand, die daar waar de mogelijkheden zijn en mijn interessegebied ligt, dit te delen met anderen of het nu om privé of zakelijke interesses gaat. Leidend tot o.a. het initiatief en organisatie van het ICT Café Groningen, een tweewekelijkse borrel voor noordelijke ICT-ers in een plaatselijk stadscafé, een decennium lang een succes met ruim 1300 leden. Privé als gedreven schaatser nam ik het initiatief voor onze eigen schaatsclub, en als vrijetijds jazzdrummer heb ik enkele jaren wekelijks in samenwerking met een grote groep jazzmusici een eigen zaterdag jazzsessie geleid in een plaatselijk café en nam het initiatief voor de wekelijkse JazzOpZondag jazzconcerten in de stad Groningen.

Kortom, met de opdracht om van onze Noordoostelijke vestiging een succes te maken biedt DB&P mij de mogelijkheid, mijn persoonlijkheid, mijn expertises en ervaring volledig tot haar recht te laten komen.