DB&P, sponsor van de zonnewagen Nuna

De SASOL Solar Challenge 2016 is gewonnen door het Nuon Solar Team! Wij feliciteren het team van harte met het behalen van de overwinning: een fantastische prestatie!

DB&P Solar Fund

Het doel van het Nuon Solar Team is de wereld te inspireren op het gebied van high-end technologieën en het promoten van duurzaamheid door het gebruik van duurzame energie. Dit doel wil DB&P van harte ondersteunen. Hiervoor is het DB&P Solar Fund opgericht. Onze ambitie is om samen met onze relaties innovatie te stimuleren door een financiële of materiële bijdrage te doneren.

Het Team

Na een strenge selectieprocedure is een team van 9 studenten van de TU Delft gevormd. Studies als Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Technische Natuurkunde, Electrical Engineering, worden in het team vertegenwoordigd door Sjoerd, Bo, Winnifred, Wouter, Siebe, Pim, David en Christel. Op naar de volgende overwinning!

De Wagen

De Nuna8S is een verbeterde versie van Nuna8. De aerodynamica is bijvoorbeeld met 2% verbeterd en er ligt een nieuw zonnepaneel op de wagen. Het zonnepaneel is in samenwerking met DMS ontwikkeld en is 1% beter ten opzichte van het paneel op de Nuna8. Met een gewicht van 162 kg is de zonneauto ook nog één van de lichtere auto’s in haar soort.

DB&P Solar Fund

De Sponsoren

Het Nuon Solar Team steunen samen met ons? Wat voordelen op een rijtje:

  • Vergroten naamsbekendheid door enorme publiciteit rondom de race
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Kennismaking met het Solar Team en de zonnewagen Nuna
  • Marketing ondersteuning dmv maandelijkse update
  • Content plan met teksten voor publicatie
  • Fun factor voor personeel en buitenwereld

Doet u mee? Om dit team naar de overwinning te helpen kunnen zij alle steun gebruiken. Dit kan zowel financieel (minimaal sponsorbedrag is € 1.000) als materieel (denk aan producten of diensten). Meer informatie? Download de Factsheet of neem contact met ons op via solarfund@debreed.nl of 076-5654321.