DB&P, sponsor van de zonnewagen Nuna

Op 8 oktober 2017 start de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Het Nuon Solar Team heeft al zes keer de beker mee naar huis genomen! Met de zonnewagen Nuna gaat dit studententeam ook dit jaar weer een spannende strijd aan met teams van topuniversiteiten van over de hele wereld. Nuna9 is lichter, sneller en zit boordevol techniek en innovatie. Op naar de zevende overwinning in Australië!

Nuna

Het Nuon Solar Team

Dit team bestaat uit zestien excellente studenten van de TU Delft en is samengesteld uit toptalenten van verschillende faculteiten waaronder de studies Lucht- en Ruimtevaarttecniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische natuurkunde, Industrieel ontwerp en Technische bestuurskunde. Waarom is juist dit team zo succesvol? Ontdek dat hier in deze Blog.

De zonnewagen Nuna

Met Nuna8S heeft het team in 2016 de SASOL Solar Challenge in Zuid-Afrika gewonnen en daarmee opnieuw bewezen de meest efficiënte zonnewagen ter wereld te zijn. Met de gloednieuwe Nuna9 rijden ze straks over de Stuart Highway, dwars door Australië, van Darwin (Noord) naar Adelaide (Zuid).

DB&P Solar Fund: samen zijn we sterk

Omdat wij techniek en innovatie een warm hart toedragen én omdat we willen bijdragen aan het Nederlandse innovatieklimaat (studenten zijn de ondernemers van de toekomst!) hebben wij het DB&P Solar Fund opgericht. Samen met onze klanten doneren we niet alleen financieel maar ook materieel. Zo heeft Rommtech een grote inbreng gehad door het leveren van printplaten en kijkt Autarco mee als het gaat om bepaalde technieken met betrekking tot de zonnepanelen. Wat voordelen op een rijtje:

  • Vergroten naamsbekendheid door enorme publiciteit rondom de race
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Kennismaking met het Solar Team en de zonnewagen Nuna
  • Marketing ondersteuning vanuit DB&P (tekst en beeldmateriaal)
  • Fun factor voor personeel en buitenwereld

Ook materieel doneren? Neem hiervoor contact op met Judith Herrewijn van De Breed & Partners via herrewijn@debreed.nl of 076-5654321.