Over ons

Financieringsmix voor uw innovatie

De Breed & Partners ondersteunt innoverende ondernemingen al meer dan 35 jaar bij het vinden van de benodigde financiële middelen voor de ontwikkeling van technologische vernieuwingen. Hierbij focussen wij ons op het gehele spectrum van de financieringsmix, bestaande uit: technologie-subsidies, fiscale regelingen, leningen, kredieten, crowdfunding, garanties en risicokapitaal. Onze dienstverlening ligt voornamelijk op het terrein waar het bij de ondernemingen zelf aan expertise ontbreekt.

Innovatieve sectoren

De Breed & Partners werkt voornamelijk voor sectoren die synoniem zijn met innovatie: ICT en ingenieursbureaus. Ruim de helft van innovatieactiviteiten vinden in deze twee sectoren plaats. Daarnaast zijn meet- en regeltechniek, procestechnologie en de voedingsmiddelenindustrie de meest voorkomende sectoren die wij bedienen.

Partner bij innoverende ondernemingen

De Breed & Partners stelt zich op als partner bij innoverende ondernemingen en houdt zich voornamelijk bezig met het aanvragen en optimaliseren van subsidies, kredieten en het behalen van fiscaal voordeel. Inmiddels hebben wij de afgelopen 20 jaar, ruim 20.000 aanvragen ingediend met een 99% succesratio. In totaal vertegenwoordigt dit een subsidiebedrag van meer dan € 400 miljoen. De Breed & Partners is hiermee marktleider op het gebied van financiering voor innovatie met jaarlijks ongeveer duizend actieve klanten en meer dan 1.500 subsidieaanvragen.

No cure, no pay

Dit succes is niet alleen te danken aan de kwaliteit van de subsidieaanvragen van DB&P, maar ook aan de financieel vriendelijke wijze van honorering. Waar het reëel kan worden toegepast, zal het no cure, no pay principe gehanteerd worden. Een andere mogelijkheid is dat er pas gefactureerd wordt zodra de subsidieaanvraag is toegewezen en u als cliënt gebruik kunt maken van de toegekende subsidie. Het betreft no cure, no pay over het daadwerkelijk genoten voordeel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd hoe de financieringsmix voor uw onderneming eruit ziet? Neem dan vrijblijvend contact op met De Breed & Partners.

Bekijk onze bedrijfsbrochure