Over ons

Innovatie en het aanvragen van diverse subsidies

De Breed & Partners stelt zich op als partner bij innoverende ondernemingen en houdt zich voornamelijk bezig met het aanvragen en optimaliseren van subsidies, kredieten en het behalen van fiscaal voordeel (loon- en inkomstenbelasting).

De Breed & Partners bestaat 35 jaar en richt zich op innoverende ondernemingen in Nederland. De dienstverlening van De Breed & Partners ligt voornamelijk op het terrein waar het bij ondernemingen zelf aan expertise ontbreekt die nodig is voor het slagen van innovaties. Wij ondersteunen innoverende bedrijven bij het aanvragen van subsidies om tot een innovatie te kunnen overgaan. Bovendien biedt De Breed & Partners actieve begeleiding bij de beheersing van de belangrijkste vorm van besteding van die gelden, namelijk de personeelskosten.

Innovatieve sectoren

De Breed & Partners werkt voornamelijk voor sectoren die synoniem zijn met innovatie: ICT en ingenieursbureaus. Ruim de helft van innovatieactiviteiten vinden in deze twee sectoren plaats. Daarnaast zijn meet- en regeltechniek, procestechnologie en de voedingsmiddelenindustrie de meest voorkomende sectoren die wij bedienen.

Partner bij innoverende ondernemingen

De Breed & Partners stelt zich op als partner bij innoverende ondernemingen en houdt zich voornamelijk bezig met het aanvragen en optimaliseren van subsidies, kredieten en het behalen van fiscaal voordeel. Inmiddels hebben wij de afgelopen 15 jaar, namens meer dan 2000 klanten ruim 15.000 aanvragen ingediend met een 99% succesratio. In totaal vertegenwoordigt dit een subsidiebedrag van meer dan € 300 miljoen. De Breed & Partners is hiermee marktleider op het gebied van financiering voor innovaties met jaarlijks ongeveer duizend actieve klanten en meer dan 1.500 subsidieaanvragen.

No cure, no pay

Dit succes is niet alleen te danken aan de kwaliteit van de subsidieaanvragen van De Breed & Partners maar ook aan de financieel vriendelijke wijze van honorering. Waar het reëel kan worden toegepast, zal het “no cure, no pay” principe gehanteerd worden of er wordt pas gefactureerd zodra de subsidieaanvraag is toegewezen en u als cliënt gebruik kunt maken van de toegekende subsidie. Het betreft no cure, no pay over het daadwerkelijk genoten voordeel.

De Breed & Partners houdt zich als subsidiespecialist bezig met de volgende subsidie regelingen:

  • WBSO
  • Innovatiebox
  • BMKB (Borgstelling MKB Kredieten)
  • Innovatiekrediet
  • EIA (Energie Investeringsafrek)
  • MIA (Milieu Investeringsaftrek) & VAMIL

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met De Breed & Partners.