Winnaars The Voice of Innovation 2015

De uitslag van onze Voice of Innovation 2015 is bekend. De volgende studenten ontvangen een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds:

1. Rebecca te Boekhorst, duurzaam textiel produceren.
2. Quico Spaen, kortste navigatie route.
3. Leonard van Thiel, verbeterde katalysatoren.

Wij feliciteren deze kandidaten van harte! Met dit Innovatiefonds wil DB&P topstudenten ondersteunen die in de toekomst van waarde kunnen zijn voor Nederland.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de Innovatiefonds Trofee is op donderdagmiddag 2 juli. De winnende bursalen worden uitgenodigd voor een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Daarna sluiten we aan bij de uitreiking van het Prins Bernhard Cultuurfonds in de Beurs van Berlage. Het geheel wordt afgesloten met een borrel.

De Breed Kreiken Innovatiefonds

Het innovatiefonds is een cultuurfonds op naam ingesteld bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Elk jaar worden er een aantal topstudenten geselecteerd door het Prins Bernard Cultuurfonds en gepresenteerd op www.thevoiceofinnovation.nl. Deze kandidaten zijn genomineerd voor een bijdrage uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds. De winnaars ontvangen een studiebeurs voor een vervolgstudie aan een topuniversiteit in het buitenland.

Schenken? Word ‘Vriend van De Breed’

U kunt het Innovatiefonds ook steunen met een financiële bijdrage. U wordt dan ‘Vriend van De Breed’. De geefwet biedt tot 2017 extra gunstige fiscale voorwaarden voor het schenken aan cultuur, ook voor bedrijven. Voor meer informatie klik hier.