Vraag de Brexit-voucher aan!

Het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie kan grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Wanneer u hiermee te maken krijgt, kunt u een Brexit-voucher aanvragen. Met deze voucher ontvangt u subsidie voor deskundig advies over alternatieve markten en de gevolgen van de Brexit voor uw bedrijf.

Bent u werkzaam voor een Nederlandse MKB onderneming en heeft u economische belangen in het Verenigd Koninkrijk? Dan komt u in aanmerking voor een Brexit-voucher. Deze voucher kunt u inzetten voor:

  • advies over alternatieve markten m.b.t. export en invoer van goederen  en diensten
  • de identificatie van gevolgen voor de onderneming o.h.g.v. logistiek of het vrije verkeer van medewerkers, goederen en diensten

Budget en geldigheid

Met deze voucher krijgt u een vergoeding van 50% van de werkelijk gemaakte kosten, tot een maximum van € 2.500 exclusief BTW. Het budget voor 2018 is vastgesteld op € 3.950.000. Dit is het budget voor deze voucher, maar ook voor de verschillende vouchers van de SIB-regeling. De Brexit voucher is een half jaar geldig. Binnen deze periode moeten de activiteiten waarvoor de voucher is aangevraagd plaatsvinden. Op verzoek kan de geldigheidsduur eenmalig worden verlengd.

Hans van Leeuwen | Consultant | De Breed & PartnersMeer informatie?

Wilt u meer weten over deze voucher of wilt u een aanvraag indienen? Neem dan contact op met consultant Hans van Leeuwen.