Uitslag The Voice of Innovation 2016

De stemronde is gesloten en de uitslag van The Voice of Innovation 2016 is bekend! De volgende winnaars ontvangen een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds, van harte gefeliciteerd:

  1. Tim van Dijk, met 632 stemmen
    Leren programmeren voor kinderen
  2. Pim Willemsen, met 589 stemmen
    Bescherming van de Nederlandse wateroevers
  3. Ingeborg Bikker, met 520 stemmen
    Planningsmethode voor patiënten

Verloop van de stemronde

Bij de start van de wedstrijd op 2 mei stond Pim aan kop. Ingeborg en Sofieke op nummer 2 en 3 en zijn regelmatig van plaats gewisseld waardoor er veel dynamiek ontstond gedurende de afgelopen drie weken. De laatste week is er een eindsprint geweest. Uiteindelijk heeft Tim een enorme inhaalslag gemaakt en is met recht de winnaar van The Voice of Innovation met de meeste stemmen.
DB&P wil iedereen hartelijk bedanken voor alle stemmen en de enthousiaste reacties. Er zijn in totaal 2.544 stemmen uitgebracht!

Uitreiking De Breed Kreiken Innovatie Award

De uitreiking van de De Breed Kreiken Innovatie Award zal plaatsvinden tijdens The Future of High Tech op de campus van de Universiteit Twente op woensdag 25 mei.  Aan het einde van de middag zal de heer de Breed, directeur van De Breed & Partners en oprichter van het De Breed Kreiken Innovatiefonds, het podium betreden om de award te overhandigen aan de winnaar van The Voice of Innovation 2016. Voor het gehele programma van deze middag klik hier. Aansluitend zal er een diner plaatsvinden waar alle bursalen in het zonnetje gezet worden. Hierbij aanwezig zijn Nicole Campen en Loek de Breed van De Breed & Partners, de Bursalen inclusief introducés en een aantal leden van de Kreiken familie.