The Voice of Innovation: de uitslag

Er is de afgelopen weken flink gestemd op onze innovatieve toptalenten, hartelijk dank daarvoor! De uitslag van de stemronde 2014 is bekend. De volgende studenten ontvangen een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds:

  1. Jiajun Cen (Kandidaat 6)
  2. Teun Hoevenaars (Kandidaat 9)
  3. Tim Millenburg (Kandidaat 10)

Wij willen deze kandidaten hartelijk feliciteren en hopen op deze manier ons steentje bij te dragen aan innovatie voor de toekomst.

De Breed Kreiken Innovatiefonds

Het De Breed Kreiken Innovatiefonds is een cultuurfonds op Naam ingesteld bij het Prins Bernhard Cultuurfonds en opgericht ter ere van het dertigjarig jubileum van De Breed & Partners. Het innovatiefonds heeft als doel gesteld wetenschappelijk en artistiek toptalent te ondersteunen in de vorm van studiebeurzen voor een vervolgopleiding in het buitenland. De talenten dienen zich te richten op innovatie binnen hun vakgebied met de bedoeling dat de opgedane kennis weer in Nederland wordt toegepast. Een selectie van studenten worden elk jaar voorgesteld op www.thevoiceofinnovation.nl. Men kan een stem uitbrengen op de student met de meest aansprekende aanvraag.

Uitreiking Innovatiefonds Trofee

Op donderdagmiddag 3 juli is de uitreiking van de Innovatiefonds Trofee in het American Hotel te Amsterdam door het team van De Breed & Partners. Aansluitend viert het Prins Bernhard Cultuurfonds de feestelijkheid in het DeLaMar theater.