770 miljoen aan subsidie voor energie innovatieprojecten

Ruim € 1,6 miljard is er besteed aan energie innovatieprojecten binnen de Topsector Energie de afgelopen zes jaar. Dit zijn ruim 2.100 projecten, waarvan € 770 miljoen uit subsidie van de overheid bestaat. RVO publiceerde recentelijk deze cijfers in het rapport Terugblik in Cijfers 2012-2017.

Steeds meer bedrijven investeren in energiebesparing. Dit is met name in de industrie terug te zien. De helft van de ruim 2.000 bedrijven die werken aan energie innovatie zijn MKB-bedrijven.

Rapport RVO

Terugblik in Cijfers is een jaarlijks terugkerende publicatie. Het rapport biedt inzicht aan alle belanghebbenden rondom energie innovatie. De publicatie biedt instellingen en de politiek ook de mogelijkheid de cijfers te gebruiken voor andere onderzoeken en voor de verantwoording van de investeringen in energie innovatieprojecten.

energieenergieEnergie innovatie in uw bedrijf

Is uw onderneming ook bezig met energie innovatie? Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie. Onze consultants Bas van den Broek en Jan Egberts bespreken graag de subsidiemogelijkheden van uw energie innovatieproject.