Stem nu op innovatieve studenten

Welke student heeft het meest aansprekende verhaal en wint The Voice of Innovation 2015? Stem nu mee en bepaal de innovatiekoers van Nederland.  Het De Breed Kreiken Innovatiefonds steunt innovatieve studenten in de vorm van studiebeurzen voor een vervolgopleiding in het buitenland. Dit innovatiefonds is opgericht door De Breed & Partners en is een cultuurfonds op naam ingesteld bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Stem nu hier en kies de student met het meest aansprekende verhaal.

Innovatie in Nederland

Omdat wij niet alleen ondernemers van nu maar ook ondernemers van de toekomst willen ondersteunen met hun innovatieve ideeën hebben wij een Innovatiefonds opgericht. Innovatie is belangrijk voor de concurrentiepositie van Nederland en de maatschappelijke en economische ontwikkelingen in ons land. Voorwaarde voor ondersteuning is dat de studenten zich richten op innovatie binnen hun vakgebied, met de bedoeling dat de opgedane kennis weer in Nederland wordt toegepast.

The Voice of Innovation 2015

Elk jaar gaat er weer een nieuwe stemronde open van The Voice of Innovation. Nieuwe studenten met innovatieve ideeën presenteren zich op www.thevoiceofinnovation.nl. Dit jaar is de stemronde open van 26 mei t/m 4 juni 2015. Op 9 juni zullen de winnaars bekend gemaakt worden op onze website.