Stem nu op innovatieve studenten!

Wie gun jij een studiebeurs? Zes studenten met baanbrekende innovatieve ideeën zijn genomineerd voor The Voice of Innovation 2016 en maken kans op een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds. DB&P steunt niet alleen de ondernemers van nu maar ook de ondernemers van de toekomst! Ga naar www.thevoiceofinnovation.nl, breng je stem uit en bepaal de innovatiekoers van Nederland. De stemronde 2016 is open van 2 t/m 20 mei.

tvoi

 

The Voice of Innovation 2016

Stem hier op je favoriete student. Wie gun jij een studiebeurs? De Universiteit Twente en DB&P hebben toptalenten genomineerd voor The Voice of Innovation. Welke kandidaat heeft het meest aansprekende innovatieve concept? De drie studenten met de meeste stemmen winnen een studiebeurs uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds. Stem nu (tot 20 mei) en bepaal de innovatiekoers van Nederland.

De Breed Kreiken Innovatiefonds

Het De Breed Kreiken Innovatiefonds is opgericht ter ere van het dertigjarig jubileum van De Breed & Partners en is ondergebracht bij de Stichting Universiteitsfonds Twente. Het innovatiefonds heeft als doel gesteld innovatieve student-ondernemers te ondersteunen in de vorm van beurzen voor een vervolgopleiding of een kennisbootcamp in het buitenland. De studenten dienen zich te richten op innovatie binnen hun vakgebied met de bedoeling dat de opgedane kennis weer in Nederland wordt toegepast. Jaarlijks worden er een aantal studenten genomineerd voor The Voice of Innovation en de kandidaat met de meeste stemmen ontvangt een financiële bijdrage uit het De Breed Kreiken Innovatiefonds.

Doneer mee, word Vriend en stimuleer innovatie

Doneer een bedrag aan het De Breed Kreiken Innovatiefonds en word Vriend. U kunt al meedoen vanaf € 500,-. Door het steunen van innovatief toptalent laat u zien dat de organisatie een goed doel steunt. Dit werkt zowel imagoverhogend als het gaat om de uitstraling naar buiten toe als motiverend voor eigen medewerkers: trots zijn op de organisatie omdat deze innovatie steunt. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst. Wij nodigen u tevens uit aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Innovatiefonds Award tijdens Startupfest op 25 mei.

Interesse om met ons mee te doen? Voor meer informatie over ons Vriendenprogramma kunt u contact opnemen met Judith Herrewijn van De Breed & Partners of via innovatiefonds@debreed.nl, via 076-5654321.