SIDN Fonds zet ondersteuning innovatieve projecten voort

Een sterke internetsector is fundamenteel voor innovatief Nederland: dat is de gedachte waarmee het SIDN Fonds drie jaar geleden is opgericht. Nu, drie jaar later, is er besloten dit fonds te continueren. Dat is goed nieuws voor ondernemingen in de internetsector.

Het fonds draagt bij aan de welvaart en het welzijn in Nederland door de waarde van het internet te bevorderen. Sinds 2015 ondersteunde het SIDN Fonds bijna 150 innovatieve projecten, waarbij vele projecten indrukwekkende resultaten opleverden. Na drie jaar heeft het SIDN Fonds zich ontwikkeld tot een professionele organisatie met een sterke positie in het veld en een waardevol netwerk.

Duurzame projecten met impact

Nog meer dan voorheen wordt er vanaf nu de nadruk gelegd op duurzaamheid. Door middel van begeleiding, coaching en het leggen van goede verbindingen met experts, financiers en andere fondsen in het netwerk worden duurzame projecten met impact ondersteund. Het SIDN Fonds houdt zich tevens meer bezig met het delen van de resultaten met de buitenwereld en het uitdragen van de identiteit van de organisatie. Dit alles om een sterk, open en vrij internet voor iedereen te realiseren.

Meer weten?

Bent u naar de financieringsmogelijkheden middels het SIDN Fonds en in hoeverre wij u daarin kunnen ondersteunen? DB&P consultant Roel Schuurkes staat u graag te woord. Download voor meer informatie onze gratis factsheet.