SIDN fonds voor innovatieve internetprojecten: call 2 open!

De call voor innovatieve internetprojecten is opnieuw geopend. Heeft u een project waarbij u inspeelt op responsible AI? Dan kunt u aanspraak maken op het fonds.

Met Responsible AI wordt de inzet van artificiële intelligentie in innovatieve internetprojecten bedoeld, waarbij de menselijke maat niet uit het oog verloren wordt. Voor een pioniers project bedraagt de subsidie maximaal € 10.000 per project. Voor een potentials project bedraagt de subsidie maximaal € 75.000 per project. Het is belangrijk dat uw project ‘het verschil maakt’, getuigt van lef en een maatschappelijke meerwaarde biedt.

Deadline

De deadline voor deze call is maandag 17 september 2018 om 13:00 uur.

Over het SIDN fonds

Het SIDN fonds staat voor een sterk internet voor iedereen. Door projecten binnen dit thema financieel te ondersteunen, wil het fonds een actieve rol spelen bij het opbouwen van kennis en best practices op het gebied van reponsible AI.

Roel SchuurkesEen aanvraag indienen

Heeft u een project dat voldoet aan de gestelde voorwaarden? Of wilt u meer informatie over deze regeling? Neem dan contact op met consultant Roel Schuurkes, expert op het gebied van het SIDN fonds, of download gratis de factsheet.