Senior consultants treden toe als partner van DB&P

Nicole Campen, Joost Emke, Corné van Gool, Arno van Klinken en Robert van Loon zijn als partner toegetreden tot DB&P. Alle partners zijn reeds als senior consultant werkzaam bij DB&P met ieder hun eigen specialisme. Het vijftal wordt mede verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van DB&P en haar klantenportefeuille. Hierbij ligt de focus op innoverende ondernemingen met een sterk technologisch karakter. Naast de aanvraag van technologie subsidies, kredieten, fiscale regelingen en het aantrekken van risico kapitaal, ziet DB&P toekomst in de verbreding van de dienstverlening en samenwerking met externe specialisten.

Arno van Klinken ervaart de benoeming tot partner als een erkenning en een belangrijke stap naar ondernemerschap. Samen met oprichter Loek de Breed en Joost Emke vormt hij de directie van DB&P. Arno: “De toetreding van de vijf partners is een weloverwogen beslissing geweest. Onze gezamenlijke kennis en ervaring moeten ervoor zorgen dat DB&P gezond blijft en kan doorgroeien in een veranderende markt.”

“Onze focus voor de komende jaren zal liggen op groei door verbreding van onze dienstverlening. Wij willen de spin in het web zijn als het gaat om financiële vraagstukken op het gebied van technologie en innovatie. Daarom zijn onze consultants breed gespecialiseerd: zijn lopen voorop als het gaat om kennis van de markt en de techniek van onze klanten én zijn financieel onderlegd. Deze unieke combinatie van kennisgebieden maakt hen een volwaardig gesprekspartner voor technologisch vooruitstrevende ondernemers. Voor de grote financiële vraagstukken, zoeken wij de samenwerking met externe specialisten.”

Arno ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “De basis van onze nieuwe organisatie staat als een huis en de vijf partners vormen een sterk team. Het zijn vijf heel verschillende persoonlijkheden met uiteenlopende achtergronden, maar met dezelfde drive om ondernemers te helpen innoveren!”