SBIR-oproep blockchain in Groningen

De oproep ‘Blockchaintoepassingen met publiek belang in de praktijk gebracht in Groningen’ is gepubliceerd. Deze maakt deel uit van het Small Business Research Programma (SBIR).

Bedrijven die bijdragen aan de economische cultuur van de provincie Groningen, moeten de mogelijkheid krijgen om innovatieve blockchaintoepassingen te ontwikkelen. Daar is deze oproep voor bedoeld. Deze toepassingen moeten een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, of aan de uitvoering van (semi)publieke organisaties in de provincie. Er is € 500.000 voor de oproep beschikbaar.

De focus bij deze SBIR-oproep ligt op een drietal thema’s, namelijk:

  • Gezondheid;
  • Zekere, schone en efficiënte energie;
  • Het uitvoeren van taken van (semi)publieke organisaties.

Voor fase 1 is maximaal € 250.000 beschikbaar. Het maximumbedrag per project is vastgesteld op € 50.000 (incl. BTW). Voor fase 2 is ook maximaal € 250.000 beschikbaar. Het maximumbedrag binnen fase 2 is vastgesteld op € 125.000 per project (incl. BTW). Indien er budget overblijft van fase 1, dan komt deze ten goede aan fase 2.

Deadline

Offertes kunnen vanaf vandaag (19 mei 2017) tot en met 28 juni 2017 ingediend worden.

Wilt u meer weten over Blockchain? Of wilt u een offerte indienen? Neem dan contact met ons op. DB&P is ook gevestigd in Groningen.