Onze klant Apostle genomineerd voor Startup van het jaar 2013

Met trots kunnen wij vermelden dat onze klant Apostle genomineerd is door Sprout voor Startup van het jaar 2013. Goed nieuws: ze zijn niet alleen genomineerd maar voeren ook de lijst aan! De hele maand december kan er nog gestemd worden op de website van Sprout.

Platform voor sociale media

Hoe zit het met zakelijk gebruik van Facebook en Twitter? Koen Jordaans biedt met Apostle een platform waarmee bedrijven de sociale mediaberichten van hun medewerkers kunnen redigeren en tevens het gebruik van de diverse kanalen kunnen stimuleren. Ook het monitoren van berichten afkomstig van buitenaf is mogelijk. De doelgroep is voornamelijk het MKB. Vaak zijn zij nog handmatig bezig met sociale media en met het monitoren hiervan.

De ambitie van deze Startup

Sinds december 2012 is Apostle live en zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van e-learning modules. Ook staat vertaling van het platform hoog op de prioriteitenlijst zodat meerdere landen hier straks gebruik van kunnen gaan maken. Ambitieus genoeg! We wensen Apostle veel succes in de race naar Startup van het jaar!