Onthulling van Nuna9S in safaripark Beekse Bergen

Op dinsdag 24 juli werd de nieuwste zonneauto van het Nuon Solar Team, de Nuna9S, in safaripark Beekse Bergen onthuld door ambassadeur Jan Terlouw.

De keuze voor een locatie was niet moeilijk. In safaripark Beekse Bergen kon het Nuon Solar Team namelijk met eigen ogen zien hoe de slimme zonneauto reageert op de Afrikaanse dieren. Daarbij levert dit bijzondere tafereel prachtige plaatjes op!  Bekijk hier de officiële aftermovie van de onthulling:

Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika

Volgende maand vertrekt het team naar Zuid-Afrika waar zij van 22 tot en met 29 september deelnemen aan de Sasol Solar Challenge 2018. Het doel van deze race is om zoveel mogelijk kilometers af te leggen. De race start in Pretoria in het noordoosten van het land en eindigt in Stellenbosch nabij Kaapstad.

Bridgestone World Solar Challenge Australië

Het Nuon Solar Team won vorig jaar voor de zevende keer de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. In 2019 zal het Nuon Solar Team opnieuw Down Under gaan om hun titel te verdedigen.

Namens DB&P waren consultants Paulien Doorakkers, Jelmer Ruitinga en Roel Schuurkes bij de onthulling in Beekse Bergen aanwezig.