Nuon Solar Team vecht om koppositie

De derde racedag is ten einde. De Bridgestone World Solar Challenge in Australië is in volle gang. De twee Nederlandse teams strijden om de koppositie in de Challenger klasse. Team Twente ligt voorop, het verschil met het Nuon Solar Team is slechts twee minuten!

Spannende race

Het Nuon Solar Team startte op 18 oktober vanaf plaats 18. Tijdens de eerste racedag hebben ze zich naar voren weten te werken naar plaats drie. Team Michigan van America was leider van dag 1 en is een serieuze concurrent maar inmiddels hebben de Nederlandse teams een mooie voorsprong weten te behalen. Een zeer spannende race met nog twee dagen te gaan. Welk team zal als eerste over de finish rijden in Adelaide?

DB&P sponsor van het Nuon Solar Team

Wij hebben het DB&P Solar Fund opgericht waarbij we het team samen met onze klanten en relaties zowel financieel als materieel sponsoren. Als sponsor van het Nuon Solar Team volgen wij de zonnerace op de voet. Bekijk hier de video voor een korte impressie. Uitgebreide informatie over Nuna8, het team en de race is hier te vinden en voor nieuws over de Bridgestone World Solar Challenge klik hier.

Einduitslag Top 3 derde dag in de Challenger klasse:

  1. Solar Team Twente
    Red One
  2. Nuon Solar Team
    Nuna8
  3. Michigan Solar Car Team
    Aurum
road