Opening nieuwe DB&P vestiging Eindhoven

Naast onze vestigingen in Breda en Amsterdam heeft DB&P nu ook een vestiging Eindhoven. De Torenallee is een mooie locatie op Strijp S, waar veel innovatieve bedrijven samen komen. Om deze uitbreiding samen met u te vieren nodigen we u van harte uit voor een innovatietour op locatie. Deze tour sluit aan op de Dutch Design Week en zal plaatsvinden op maandag 19 oktober in het videolab aan de Torenallee 20 te Eindhoven. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Programma innovatietour @Dutch Design Week

13.30-14.00       Ontvangst
14.00-15.00       Lunch: een fooddesign experience aan het Ketelhuisplein

Aan het Ketelhuisplein kunt u de 2 gigantische trucks niet missen. In deze Truck Stop werken Maison van den Boer en food designer Annelies Hermsen samen om de gasten te vermaken met een fooddesign ervaring. De Truck Stop is de ideale plaats om een bezoek aan de DDW in te wijden. Er worden vier gerechten geserveerd met als belangrijkste doel u te verbazen!

15.00-16.00       Innovatie: wat betekent dat? Door DB&P en TUe
16.00-16.30       Tentoonstelling waarin design, technologie en onderzoek centraal staat

Een tourmotor die in 80 dagen de wereld rond gaat en alleen elektriciteit nodig heeft, een noodhospitaal dat afhankelijk van gebied en ramp verschillende gedaanten kan aannemen, een zachte robothand die subtiele bewegingen kan maken. Deze en nog veel meer ontwerpen zullen het onderwerp van verwondering en discussie zijn in de expositie Mind the Step. Na het succesvolle debuut in 2014 zijn de 3TU design opleidingen opnieuw te zien in een tentoonstelling waarin design, technologie en onderzoek de onderleggers vormen. Een greep uit de thema’s: nieuwe materialen, circulaire economie, duurzaam transport en gezondheid behouden en verbeteren. Ontwerp en research in een spannende dialoog.

16.30-17.00        KP&T IM/e, de snelste elektrische race auto ter wereld

Het begint allemaal met een droom, deelnemen aan de meest prestigieuze auto race in de wereld: de 24 uur van Le Mans. “Garage 56”, de speciale innovatie-gerichte klasse is uniek omdat de deelnemer aan deze klasse vrijgesteld is van alle technische beperkingen. Dit geeft InMotion kans om de techniek van de toekomst te laten zien: een race auto sneller dan een Formule 1 auto, met maximaal de helft aan brandstofverbuik. Tijdens de DDW zal InMotion haar eerste prototype presenteren. Een van de snelste elektrische raceauto’s ter wereld: de KP&T IM/e.

17.00                   Afsluitende borrel in S-Clusiv

Deelnemen aan deze innovatietour is geheel kosteloos. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar Judith Herrewijn, herrewijn@debreed.nl of via 076-5654321. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!