MIT subsidie afgewezen? Laat u adviseren door DB&P!

Deelnemers van een R&D samenwerkingsverband kunnen tot wel € 200.000 aan MIT subsidie per innovatieproject ontvangen. Veel bedrijven hebben al kunnen profiteren van deze regeling, maar er zijn ook veel bedrijven die mis hebben gegrepen.

Is uw aanvraag voor de MIT subsidie afgewezen? Wij kijken graag vrijblijvend met u mee!

Het is niet ongebruikelijk om een subsidieaanvraag opnieuw in te dienen nadat deze is afgekeurd. Hierbij is het uiteraard van groot belang dat er kritisch gekeken wordt naar wat er fout is gegaan in de originele aanvraag.

Wat kunnen wij voor u doen?

DB&P ondersteunt innoverende bedrijven al meer dan 35 jaar bij het aanvragen van subsidies. Onze adviseurs hebben allemaal een technische achtergrond en volgen technologische ontwikkelingen in de ICT en Industrie op de voet. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat om knelpunten in uw aanvraag te signaleren en deze inhoudelijk aan te scherpen waar mogelijk.

Meer dan alleen MIT subsidie

DB&P is bekend met alle subsidies en fiscale regelingen die technologie, kennis en innovatie stimuleren. Daarom kijken wij verder dan alleen de MIT subsidie voor R&D samenwerkingsprojecten. Indien wij kansen zien voor andere financieringsvormen, zoals crowdfunding, kredieten of participaties leggen wij deze graag aan u voor.

Is uw aanvraag voor R&D samenwerkingsprojecten afgekeurd? Neem vrijblijvend contact op met consultant Joris van Eil via eil@debreed.nl of 076-5654321.