Klanten van de Breed & Partners dingen mee naar een Gouden Gazelle

Met trots kunnen we melden dat een aantal van onze klanten in aanmerking komt voor een Gouden Gazelle. Het Financieele Dagblad reikt de Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De komende weken ontvangen in totaal 395 ondernemingen een FD Gazelle. Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een onafgebroken groei van tenminste 20% lieten zien, kwalificeren. De bedrijven met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle. Het is dit jaar de tiende keer dat het Financieele dagblad de Gazelle Awards uitreikt.

Op dinsdag 26 november vind de uitreiking plaats bij Driessen HRM in Helmond voor de Gazellen van Noord-Brabant en Limburg. Driessen levert HRM diensten voor overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Het bedrijf, dat in 1993 werd opgericht door Jan Driessen, is actief voor zo’n 1000 organisaties in Nederland. De volgende bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 28 november in Amstelveen op het hoofdkantoor van KPMG en op dinsdag 3 december in Leusden bij Afas.

Benieuwd naar de groeipercentages van de gekwalificeerde ondernemingen? Lees dan op 11 december de speciale FD Gazellen bijlage bij Het Financieele Dagblad.