DB&P neemt meerderheidsbelang in Investormatch

Met veel plezier kunnen wij u mededelen dat wij een meerderheidsbelang hebben genomen in Investormatch. Dit financieringsplatform voorziet MKB ondernemers middels crowdfunding én een investeerdersnetwerk van financiering. Met deze strategische overname is de verbreding van onze dienstverlening een feit!

Verbreding van onze dienstverlening

Ondernemers gaan creatiever om met het aantrekken van financiering. Hierbij maken zij steeds vaker gebruik van een mix van beschikbare financieringsmiddelen. Samen met Investormatch bieden wij nu een volledig palet voor de financiering van innovatie. Deze bestaat uit technologie-subsidies, fiscale voordelen, crowdfunding, kredieten én participaties. Hiermee vormen wij een one-stop-shop voor financiering. “Samen met Investormatch bieden wij MKB-Nederland nu eenvoudiger toegang tot kapitaal en subsidies”, aldus Arno van Klinken, directeur bij DB&P.

Crowdfunding en premium investeerders

Met deze overname versterken wij onze dienstverlening voor innovatief Nederland en kan Investormatch verder groeien tot één van de koplopers in alternatieve financiering. Dit zal gebeuren met de huidige producten, maar ook met nieuwe innovatieve crowdfundingproducten die het komende jaar gelanceerd worden. Investormatch heeft behalve de “crowd”, ook een groep van 1000 premium investeerders (business angels en investeringsfondsen) aan zich gebonden. “Wij verwachten eind 2017 meer dan €2,5 miljoen per maand aan financiering te verstrekken en het aantal bedrijven dat wij voorzien van financiering te verdubbelen”, aldus Peter van Meersbergen, partner bij Investormatch.

Onafhankelijk opereren

Het team, de directie en het kredietbeleid van Investormatch blijft ongewijzigd, maar het netwerk van beide partijen wordt door deze strategische overname aanzienlijk vergroot. Voor meer informatie over deze strategische overname en voor het inventariseren van financieringskansen kunt u contact opnemen met Peter van Meersbergen, vanmeersbergen@investormatch.nl.