Investormatch presenteert: Investor Ready Programma

Bent u op zoek naar een investeerder? Dan is een goede voorbereiding essentieel! Daarom organiseert Investormatch deze zomer een Investor Ready Programma, bestaande uit 3 inspirerende Masterclasses.

1: Opstellen Informatiememorandum – 27 juli 2017

Op donderdag 27 juli trappen wij af met de Masterclass ‘Opstellen Informatiememorandum’, waarbij we ons onder andere focussen op het bedrijfsplan en de financiële prognose van uw onderneming. Dit zijn de documenten waar potentiele investeerders de belangrijkste gegevens over uw bedrijf uithalen.

2: Pitchtraining – 3 augustus 2017

De tweede Masterclass staat gepland op donderdag 3 augustus en staat in het teken van de pitchtraining. Tijdens deze training leert u hoe u de hoofdboodschap binnen een paar minuten op overtuigende wijze kunt neerzetten.

3: Term Sheets & Deal Making – 10 augustus 2017

De reeks wordt afgesloten op donderdag 10 augustus met de Masterclass ‘Term Sheets & Deal Making.’ In deze Masterclass wordt er duidelijk wat er allemaal komt kijken bij het maken van een deal. Van het bespreken van aandelenverhoudingen tot de uiteindelijke exit.

De Masterclasses worden gegeven door Peter van Meersbergen op het kantoor in Amsterdam.

Bent u erbij?

Wilt u deelnemen aan het Investor Ready Programma? Dan betaalt u € 500 + 3% succes fee. Dit is inclusief een online pitch t.w.v. € 250. Wilt u deelnemen aan 1 of 2 losse Masterclasses? Dan betaalt u € 100 per Masterclass. Meer informatie vind u op de website van Investormatch.