Innovatiesubsidies en crowdfunding

Ben je als ondernemer op zoek naar financiering voor innovatie? Op woensdag 4 november om 15.30 vertellen Carel Bruinings en Judith Herrewijn van DB&P over het verkrijgen van subsidie en over de mogelijkheden van crowdfunding. Tijdens deze hands-on workshop, georganiseerd door Skillcity, gaan zij dieper in op de WBSO subsidie, de veranderingen voor 2016 en worden de ins & outs van crowdfunding doorgenomen.

Innovatiesubsidie

Innovatie kan dichterbij zijn dan je denkt. R&D werkzaamheden kunnen subsidiabel zijn. Carel gaat hierop in en behandelt een aantal subsidieregelingen op het gebied van techniek, innovatie en duurzaamheid. Welke subsidiemogelijkheden zijn er? Wat zijn de veranderingen voor 2016?

Crowdfunding

In januari 2015 is DB&P gestart met de Nederlandse Crowdfunding Top 40. Hierin worden wekelijks de 40 projecten gepubliceerd die in 1 week het meeste kapitaal hebben binnengehaald.  Maar wat definieert nu een goede crowdfunding campagne? Wat is er voor nodig om in die Top 40 te komen? Een paar ton aan financiering ophalen in een maand: hoe doe je dat? Judith neemt je mee in de wereld van crowdfunding.

Programma

15.30    Ontvangst
15.45     Innovatiesubsidies in 2016
16.30    Crowdfunding Top 40
17.00    Discussie aan de hand van praktijkvoorbeelden
17.30    Afsluiting en borrel

Aanmelden voor deze workshop kan t/m woensdag 28 oktober 12.00 door een mail te sturen naar Ben Alfrink, (ben.alfrink@sweetspot.nl).
Locatie: Villa Amalia, stationsplein 62, Baarn.