Hyperloop design presentatie

Op 22 juli 2018 gaat Delft Hyperloop deelnemen aan de SpaceX Pod Competition in California. DB&P is sponsor van de Hyperloop en was aanwezig tijdens de presentatie van het nieuwe design van de Pod. Theater de veste in Delft was helemaal in stijl en alle aanwezigen werden getrakteerd op een inspirerende presentatie en prachtige beelden van het nieuwe design.

SpaceX Pod Competition

Om de ontwikkeling van de Hyperloop te laten accelereren heeft Elon Musk de Hyperloop Pod Competition in het leven geroepen. In 2018 zal deze competitie plaatsvinden op 22 juli en er is maar één voorwaarde: snelheid! Uiteraard moeten alle Pods zelfstandig kunnen voortgaan. Het studententeam van Delft Hyperloop heeft vorige week het nieuws ontvangen dat ze behoren tot een van de weinige teams die mogen deelnemen aan de SpaceX Pod Competition. Het bouwen van de daadwerkelijke Pod is al in volle gang. Als deze finaal is komt de volgende presentatie, daar kijken we erg naar uit.

Foto’s van de design presentatie zijn te vinden in onze foto galerij. Voor meer informatie over de Hyperloop kunt u contact opnemen met Judith Herrewijn via herrewijn@debreed.nl of 076-5654321.