EYE on Innovation event een groot succes!

Donderdag 17 november 2016 stond volledig in het teken van EYE on Innovation, een DB&P event in het EYE Filmmuseum in Amsterdam.

Kennismaking met Investormatch

Tijdens EYE on Innovation kregen DB&P klanten de mogelijkheid om kennis te maken met financieringsplatform Investormatch. Nicole Campen (partner bij DB&P) trapte de middag af met een video van Formule 1 coureur Max Verstappen. Met als belangrijkste pijlers ‘innovatie’ en ‘teamwork’ werd hiermee direct de toon gezet. Onder de noemer ‘Alles behalve de bank’ vertelde Peter van Meersbergen (Investormatch) over alternatieve financiering van innovatie.

Inspirerende gastsprekers

Het event vond plaats in de Room at the Top. Deze ruimte biedt een uniek uitzicht over zowel het IJ, als over de binnenkant van het EYE Filmmuseum. Een inspirerende locatie als deze vraagt om inspirerende sprekers. Voor de gelegenheid waren er dan ook twee gastsprekers uitgenodigd. Stephan Reesink (klant van DB&P) vertelde over zijn bedrijf DigiNed, een creatief-technisch bureau gespecialiseerd in social media. Mark de Vos (klant van Investormatch) sloot af met zijn verhaal over het door hem opgerichte Gobooney, de AirBnB voor campers.

schermafbeelding-2016-11-18-om-11-13-47

Quick scan alternatieve financiering

Na de presentaties was het tijd voor de netwerkborrel, waarbij men de gelegenheid kreeg om een één op één quick scan te doen. Deze quick scans werden afgenomen door consultants van de Breed & Partners en matchmakers van Investormatch en geven inzicht in de meest passende financieringsvormen. Nadat de netwerkborrel tot een einde was gekomen, kregen de gasten bij vertrek nog een traditionele give-away uitgereikt.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd event!