DB&P gaat de grens over en opent een kantoor in België

De Breed & Partners heeft een nieuw kantoor geopend in Antwerpen. Het is de eerste keer dat het adviesbureau voor innovatiefinanciering de grens over gaat. DB&P heeft al vestigingen in Amsterdam, Breda en Eindhoven. Het nieuwe kantoor van DB&P is gevestigd aan De Keyserlei, tegenover het Centraal Station van Antwerpen.

DB&P ondersteunt Nederlandse ondernemers al ruim 35 jaar zeer succesvol bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van technologische vernieuwingen. Daarom is het een logische stap om nu ook de Belgische markt te betreden. “Doordat wij een vestiging hebben geopend in Antwerpen, kunnen wij innovatieve bedrijven in België gaan assisteren bij het vinden van de juiste financieringsmiddelen voor innovatie. Maar dat niet alleen, want ook Nederlandse klanten met vestigingen in België kunnen we nu nog beter bedienen met onze financieringsmix”, aldus DB&P consultant Sydney van Bokhoven.

Verschillen tussen België en Nederland

Net als in Nederland, kan men in België subsidie voor innovatie aanvragen bij de overheid. Toch zijn er veel verschillen waar rekening mee gehouden dient te worden. Sydney is hier met zijn Belgische achtergrond op voorbereid: “Wij zijn ons bewust van de verschillen tussen Nederland en België. Niet alleen op het gebied van financiering, maar ook op het gebied van communicatie en zaken doen. Hiervoor hebben wij gelukkig ruim voldoende expertise in huis.”

Meer informatie?

Bent u (ook) gevestigd in België en bent u benieuwd hoe uw financieringsmix eruit ziet?
Kijk dan op www.db-p.be of neem contact op via info@db-p.be of +32 (0) 3 304 96 45