DigiPro subsidie voor innovatieve MKB’er in Oost NL

Bent u als MKB’er werkzaam in de regio Gelderland, Limburg, Oost-Brabant, of Noordrijn-Westfalen? En werkt u aan innovatieve, intelligente producten en/of productieprocessen? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor de DigiPro subsidie.

U komt in aanmerking wanneer u zich bezighoudt met de digitale transformatie van (productie)processen en producten in de maak- of procesindustrie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Machine Learning, Big Data, 3D-printen, AR/VR en Cybersecurity.

Hoeveel subsidie kunt u ontvangen?

U kunt DigiPro subsidie ontvangen voor:

  • Conceptontwikkeling (de subsidie vergoedt 50% van de kosten en maximaal € 2.500);
  • Haalbaarheidsstudies (de subsidie vergoedt 40% van de kosten en maximaal € 8.000);
  • Bouw van prototype, proces of model (de subsidie vergoedt 40% van de kosten en maximaal € 48.000).

Over de DigiPro subsidie

In het kader van het programma Interreg VA Nederland-Duitsland wordt deze subsidieregeling door de Europese Unie ondersteund uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Het project wordt verder gefinancierd door het ministerie van Economische Zaken, de provincies Gelderland, Limburg en Noord-Brabant, en de Landesregierung Nordrhein-Westfalen.

DigiPro subsidieMeer informatie?

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor deze subsidieregeling? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met consultant Frank André Becker.