DigiPro subsidie voor innovatieve MKB’er in Oost NL

Bent u als MKB ondernemer werkzaam in de regio Gelderland, Limburg, Oost-Brabant, of Noord-Rijn Westfalen? En werkt u aan innovatieve, intelligente producten en/of productieprocessen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de DigiPro subsidie.

U komt in aanmerking voor DigiPro subsidie indien u zich bezighoudt met de digitale transformatie van (productie)processen en producten in de maak- of procesindustrie. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan Machine Learning, Big Data, 3D-printen, AR/VR en Cybersecurity. Het is belangrijk dat het project impact heeft op de maak- of procesindustrie.

Subsidiemodules

De DigiPro subsidie kan worden aangevraagd voor drie type projecten, namelijk:

  • Conceptontwikkeling (de subsidie vergoedt 50% van de kosten en maximaal € 2.500);
  • Haalbaarheidsstudies (de subsidie vergoedt 40% van de kosten en maximaal € 8.000);
  • Bouw van prototype, proces of model (de subsidie vergoedt 40% van de kosten en maximaal € 48.000).

DigiPro biedt ook ondersteuning bij de financiering van grensoverschrijdende samenwerkingen en marktkansen, kennisuitwisseling over de grens, shared facilities, workshops en bijeenkomsten.

Download de DigiPro Factsheet

         DOWNLOAD FACTSHEET

Over de DigiPro subsidie

In het kader van het programma Interreg VA Nederland-Duitsland wordt deze subsidieregeling door de Europese Unie ondersteund uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Het project wordt verder gefinancierd door het ministerie van Economische Zaken, de provincies Gelderland, Limburg en Noord-Brabant, en de Landesregierung Nordrhein-Westfalen.

Wilt u meer informatie over de DigiPro subsidie?
Neem dan contact op met consultant Bas van den Broek of download gratis de Factsheet.