De Breed & Partners opnieuw partner van Breda Startup Award

De Breed & Partners is voor het derde jaar op rij partner van de Breda Startup Award, dé verkiezing voor innovatieve start-ups in Breda.

Dit jaar zal Nicole Campen, partner bij De Breed & Partners plaatsnemen in de jury tijdens de Breda Startup Award 2019. Een grote eer waar zij ontzettend naar uitkijkt! “De combinatie van veelbelovende start-ups, innovatie en de stad waar De Breed & Partners haar oorsprong vindt, maakt dat dit een community is waar wij niet mogen ontbreken!” De winnaar van de competitie ontvangt namens De Breed een subsidiescan.

Over de Breda Startup Award

In Breda starten ieder jaar zo’n 2500 bedrijven met een innovatief en schaalbaar idee. Met de Breda Startup Award wil de gemeente deze ondernemers een podium bieden. De jury van de competitie bestaat uit de wethouder economie Boaz Adank en prominente ondernemers uit Breda. In 2018 stonden Combekk (producent van een gietijzeren pan, gemaakt van gerecycled materiaal), Kaplock (product van een onbemande beveiligde kapstop) en RoomRaccoon (software ontwikkelaar voor de hotelindustrie) samen in de finale. RoomRaccoon ging er toen met de eerste prijs vandoor.