DB&P neemt RTE Adviesgroep over

Met veel plezier brengen wij u op de hoogte van de overname van RTE Adviesgroep. Hiermee maken wij onze groeiambitie waar en verstevigen wij onze positie als landelijk adviesbureau voor innovatiefinanciering. 

Na de strategische overname van crowdfundingplatform Investormatch in 2016, is het nu de beurt aan RTE om deel te gaan uitmaken van het DB&P imperium. Hiermee halen wij extra expertise in huis, zodat wij u de optimale financieringsmix kunnen aanbieden. Voor RTE Adviesgroep is de overname een mooie kans om versneld op te schalen en landelijke dekking te verwerven. John Krijger van RTE zegt hierover: “Wij zijn erg gemotiveerd om verder te groeien als full service aanbieder op innovatiefinanciering vraagstukken. We hebben gezamenlijk alle kennis en netwerken in huis: subsidies, speciale kredieten, crowdfunding en risicokapitaal. Goed nieuws dat DB&P met de integratie van RTE deze strategische route nu versneld kan vormgeven.”

Financieringsmix in huis met RTE Adviesgroep

RTE Adviesgroep helpt bedrijven bij het verkrijgen en slim inzetten van kapitaal. Net als DB&P, focust RTE zich op innovatieve bedrijven in de Industrie en ICT, waarbij zij zich reeds toelegt op het gehele spectrum van de financieringsmix. Een optimale financieringsmix is afhankelijk van de levensfase van uw bedrijf en kan bestaan uit een uitgebalanceerde combinatie van technologie-subsidies, kredieten, fiscale regelingen, crowdfunding, garanties en risicokapitaal. Samen met RTE én Investormatch zijn wij nu in staat om u nog beter te adviseren over het volledige palet van beschikbare financieringsmiddelen. RTE Adviesgroep is opgericht in 1997 en gevestigd in Tilburg. DB&P neemt alle activiteiten en 7 medewerkers van de RTE Adviesgroep over. Sjef van Kemenade en John Krijger worden partner bij DB&P.

Uw ideale financieringsmix

Nu wij alle expertise in huis hebben, bespreken wij graag uw ideale financieringsmix in een vrijblijvend gesprek. Mocht u interesse hebben? Neem dan contact met ons op. Samen innoveren is waar we voor staan, omdat we innovatie een warm hart toedragen!